Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Egardia reviews

Egardia is door verschillende instanties aanbevolen als hét alarmsysteem voor woningen. In de Egardia review van ZDnet, ETM Testmagazin, ComputerIdee en vele anderen werd het Egardia alarmsysteem grondig getest en is de conclusie iedere keer weer dat Egardia uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid, slimheid en betrouwbaarheid.

Maar ja, je weet pas echt dat het echt goed is als Egardia klanten een vijf sterren waardering geven. Lees hieronder reviews van bestaande gebruikers en kijk ook op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot voor de meest recente Egardia review. In Nederland is Egardia bekend onder de naam WoonVeilig. Reviews over WoonVeilig hebben daarom ook betrekking op Egardia.

Testmagazin oordeel augustus 2015: Opnieuw ZEER GOED

Egardia is opnieuw aan een grondige Duitse test onderworpen en heeft wederom het oordeel ZEER GOED gekregen. Egardia is daarmee duurzaam een van de meest gebruiksvriendelijke, betaalbare en betrouwbare systemen die er zijn. En we zijn van plan dit zo te houden.

Review Egardia (WoonVeilig) in Computer!Totaal: Een dikke 8!

Egardia is onder de loep genomen door Computer!Totaal. Een dikke 8 is het testresultaat!

Robin Smit, journalist bij Computer!Totaal heeft het Egardia Alarmsysteem, de camera en de Slimme stekker uitgebreid getest en kwam tot het volgende oordeel:

“Bij de producten is een stapsgewijze handleiding gevoegd die het eenvoudig maakt om het hele systeem aan te sluiten. Het monteren was ongeveer net zo eenvoudig als het plakken van magneten op een koelkast,” aldus Robin Smit.

Naast de eenvoudige installatie was hij ook te spreken over de online gebruiksmogelijkheden van het Alarmsysteem. “Wat mij persoonlijk het meeste aanspreekt aan het beveiligingssysteem is de mogelijkheid om het aan te sturen vanaf een smartphone. Met de app op mijn telefoon had ik echt het idee dat ik dag en nacht totale controle had over wat er in huis gebeurde. Dit geeft een veilig gevoel.”

Oordeel van Computer!Totaal: Een kwalitatief hoogwaardig systeem met eenvoudige installatie. De hele review van Robin Smit lezen?

Lees verder...

Egardia uitgeroepen als 'BESTE KOOP'

Het Duitse ETM Testmagazin heeft Egardia uitgeroepen tot Beste Koop in de categorie alarmsystemen in Duitsland.

In totaal werden 6 alarmsystemen met elkaar vergeleken van merken als Egardia, Elro, Abus en Jablotron. Er werd niet alleen gekeken naar betrouwbaarheid, maar ook naar alarmopvolging, techniek en gebruiksgemak.

Het levert Egardia een score op van 93,2 uit 100. Het Egardia alarmsysteem is hiermee als beste getest.

De hoogste scores werden behaald op onze alarmcentrale, de uitbreidingsmogelijkheden van extra accessoires, gebruiksgemak en reactietijd van het alarmsysteem bij een alarm.

Testpanel: "In onze vergelijking van draadloze alarmsystemen in de categorie tot 600 euro heeft het Egardia alarmsysteem met een oordeel "ZEER GOED" de eerste plaats volledig verdiend. Dit systeem is perfect afgestemd en biedt ook het voordeel van een virtuele alarmcentrale die via het internet of met de gratis app voor iOS en Android wereldwijd kan worden bediend. Bovendien is het met een aankoopprijs van € 299,00 betaalbaar en biedt het ook een breed scala aan accessoires, die een volledige bescherming tegen inbraak brand en lekkage verzekert. De maandelijkse € 8,95 biedt daarbij een betrouwbare en uitgebreide alarmeringsservice."

ETM Testmagazin staat in Duitsland bekend als een onafhankelijke partij die consumenten helpt bij de keuze en aanschaf van een nieuw product. Het Egardia Basis Alarmsysteem is uitgebreid getest door deskundigen. De tests van ETM Testmagazin vinden altijd plaats in een laboratorium, en producten worden aan diverse onderzoeken onderworpen.

Lees hier de gehele review (Duits)

Egardia (WoonVeilig) aanbevolen in VARA Kassa

Het Egardia Alarmsysteem is aanbevolen in het VARA consumentenprogramma Kassa.

Vincent Everts demonstreerde enthousiast het eerste alarmsysteem waarmee je via internet en je mobiele telefoon altijd en overal weet dat thuis alles in orde is. Vooral het gemak, de mogelijkheden en de prijs waren voor Vincent Everts direct reden om zijn huis en gezin met WoonVeilig te beveiligen.

Bekijk de video van de uitzending op youtube

Egardia (WoonVeilig) aanbevolen in maandblad Quest

Hoofdredacteur Thomas Hendriks van het maandblad Quest test iedere maand zijn favoriete hebbedingen. Zo ook het Egardia Doe-het-zelf alarmsysteem. Hieronder enkele quotes met zijn bevindingen:

"Sinds kort wonen we in een nieuw huis, tijd voor een beveiligingsinstallatie. We vonden een pakket van woonveilig.nl:..." "...een volwaardige alarminstallatie die je zonder veel problemen zelf moet kunnen installeren. Dat lijkt me wel wat."

"In de doos vind ik een keurige handleiding om het systeem in 4 stappen te installeren."

"Je krijgt een eigen account (ook op je smartphone), waar je kunt aangeven wie er in geval van alarm gebeld moet worden. Je wordt telefonisch, per sms of e-mail gewaarschuwd, binnen een minuut."

"Zo is binnen een paar uur mijn huis beveiligd. De test van de installatie verliep prima. We bewogen in het gebied van de melder en binnen een minuut ging mijn telefoon: een computerstem die me vertelde dat er een alarmmelding was op ons adres en vroeg wat ik ermee wilde doen."

"En toen ik later de centrale even van de router afhaalde, ging meteen weer de telefoon: dat er geen verbinding meer was en dat ze me nu natuurlijk niet konden alarmeren. Voelen we ons ook veiliger? Nou en of."

Bron: Quest, editie: mei 2011, pagina 110.

Computer Idee: 5 sterren AANRADER

De redactie van Computer Idee ging helemaal los op Egardia (WoonVeilig). Egardia werd aan een grondige test onderworpen en de testresultaten zijn niet mis.

Computer Idee geeft Egardia de hoogst haalbare score (5 sterren!) en het predicaat AANRADER!

Computer Idee benadrukte met name het installatiegemak, de goede configuratiemogelijkheden en het kostenvoordeel.

De conclusie van de redactie was: "Slim alarmsysteem dat met name voor particulieren en mensen met een bedrijf aan huis interessant is."

ZDNet.com test Egardia

De start van Egardia in België was voor ZDNet.com en Clickx Magazine een reden om het alarmsysteem uitgebreid onder de loep te nemen, en dat pakte goed uit!

“Een kind kan de was doen”. Zo beoordeelt ZDNet.com het Alarmsysteem. Cédric van Loon, journalist bij ZDNet.com, wierp een kritische blik op het systeem en kwam met een positief oordeel.

De eenvoudige installatie is volgens Cédric een groot voordeel. Dit omdat het Alarmsysteem draadloos is en zonder boren of draden trekken in ieder huishouden werkt. Ook de integratie met computer en smartphone wordt extra benoemd. “Alles is duidelijk en houdt de installatiedrempel laag”.

Clicks eindoordeel: “een absolute meerwaarde voor je huis”.

Lees hier het volledige oordeel van Cédric van Loon op ZDNet.com

klik hier voor alle reviews op Trustpilot.com

Rob Bus: 'Ik vind Egardia een heel krachtig systeem'

Rob Bus: "Sinds 2001 woon ik in mijn huidige woning. Al een tijdje was ik met een aantal buren op zoek naar een goede manier om onze huizen te beveiligen. Niet omdat ik nou zulke kostbare spullen heb staan, maar ik wil onszelf en onze twee honden het trauma van een inbraak of een brand besparen. Ik moet er niet aan denken wat voor letsel of erger die dieren daardoor zouden oplopen. Een ander argument is de rompslomp die inbraakschade met zich meebrengt; kapotte ramen, sloten, et cetera. Lange tijd vonden we geen beveiligingssysteem dat betaalbaar was..."
naar de volledige ervaring van deze gebruiker >>

Jan Tjaarda: 'Egardia is een betrouwbaar alarmsysteem, waarbij ook wordt ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen'

Jan Tjaarda: " Wij maken nu ruim 3 jaar gebruik van het Egardia Alarmsysteem en zijn ontzettend tevreden over de gebruikersvriendelijkheid en de betrouwbaarheid. Het systeem geeft geen valse alarmmeldingen en de integratie via internet is buitengewoon handig. Je kunt eenvoudig het systeem aan- en uitschakelen, maar ook simpel de alarm- en systeemmeldingen via internet raadplegen. Zo is het naar onze mening een volledig systeem, waarbij..."
lees de complete review van deze gebruiker >>

S. van Lent: 'Als ik op vakantie ben maak ik me nergens meer zorgen over'

S. van Lent: "In september stuitte ik op Egardia. Na het bestuderen van de website was ik eruit. Dit was precies wat we nodig hadden. Mijn buurman wordt gewaarschuwd als we op vakantie zijn. Ik maak me geen zorgen meer over kortsluiting, inbraak of andere ellende..."
naar de volledige review >>

Marc Jongejans: 'Zo mooi dat je hem met een gerust hart in de woonkamer kan zetten'

Marc Jongejans: "Ok je koopt een nieuw huis/boot en eigenlijk wil je ook iets doen aan beveiliging. In principe is een woonboot voor een groot aantal inbrekers een onneembare vesting echter voorkomen is beter dan genezen zeker als een onderaannemer zegt o dat binnen komen zonder sleutel valt best wel mee hoor..."
naar de volledige beoordeling >>