Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


Nieuws

Egardia introduceert eerste slimme, bellende koolmonoxidemelder

Egardia introduceert als eerste in België een slimme, bellende koolmonoxidemelder (CO-melder) die tevens voldoet aan de Europese norm EN50291.

Bij een CO-alarm gaan er sirenes af en belt en sms’t Egardia direct met de door de gebruiker opgegeven contactpersonenlijst. Zo kan direct actie worden ondernomen door personen in de buurt.

Lees alles over de Koolmonoxidemelder

Egardia opnieuw "ZEER GOED" beoordeeld door ETM Testmagazin

augustus 2015

Egardia is opnieuw aan een grondige Duitse test onderworpen en heeft wederom het oordeel ZEER GOED gekregen. Egardia is daarmee duurzaam een van de meest gebruiksvriendelijke, betaalbare en betrouwbare systemen die er zijn. En we zijn van plan dit zo te houden.

Kijk hier voor alle reviews

Slimme radiatorknop van Egardia bespaart tot 46% op energie

maart 2015

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de Slimme Radiatorknop niet alleen voor extra comfort zorgt maar ook nog eens een energiebesparing tot 46%.

De Slimme Radiatorknop optimaliseert het gebruik van de verwarming door de watertoevoer via de radiatorkraan exact af te passen, zodat de kamertemperatuur precies gelijk blijft. Dit zorgt voor efficiënt gebruik van warmte. Verder detecteert het systeem een raam dat wordt geopend en zet het op zo’n moment meteen de verwarming uit. Ook kan de Slimme Radiatorknop met timers en op basis van de stand van het Alarmsysteem zichzelf automatisch regelen. Alles bij elkaar levert dit een forse energiebesparing op tot 46 procent, afhankelijk van het type radiatorknop dat nu wordt gebruikt.

Lees meer...

Egardia Introduceert Slimme Radiatorknop

februari 2015

Egardia heeft een slimme, energiebesparende radiatorknop op de markt gebracht. Deze aanvulling op het smart home alarmsysteem maakt het mogelijk om in elke afzonderlijke ruimte van het huis de temperatuur te regelen via een smartphone, tablet of computer. De Slimme Radiatorknop past bovendien de temperatuur aan zodra het alarmsysteem van Egardia wordt aan- of uitgezet.

Bekijk de Slimme Radiatorknop

Nieuw: Egardia Alarmsysteem volledig voorbereid op Smart Home

januari 2015

Egardia introduceert een nieuw alarmsysteem dat volledig is voorbereid is op Smart Home. Met Smart Home zorgt je voor extra comfort in huis. Zo kan je de verwarming en de verlichting geautomatiseerd laten werken.

De huiscentrale dat het hart vormt van het Egardia Alarmsysteem beschikt over nieuwe protocollen zoals Z-Wave en Zigbee. Hiermee wordt het in de toekomst mogelijk om het alarmsysteem verder uit te breiden met nieuwe producten om het huis slim en eenvoudig nog veiliger en comfortabeler te maken.

Bekijk het nieuwe Egardia Alarmsysteem

Egardia introduceert Binnensirene en Akoestische Glasbreukmelder

juli 2014

Egardia introduceert de Binnensirene. Deze Binnensirene is een uitbreiding op het Egardia Alarmsysteem en werkt volledig draadloos.

Naast de komst van de Binnensirene introduceert Egardia ook de Akoestische Glasbreukmelder. Hiermee kunnen meerdere ramen tegelijk worden beveiligd.

Lees meer...

ComputerTotaal review van Egardia: Een dikke 8

Egardia is onder de loep genomen door Computer!Totaal. Een dikke 8 is het testresultaat! Een beoordeling waar wij uiteraard zeer tevreden mee zijn.

Kijk hier voor alle reviews

Egardia Alarmsysteem als Beste Koop getest

Het Duitse ETM Testmagazin heeft Egardia uitgeroepen tot Beste Koop in de categorie alarmsystemen in Duitsland.

Kijk hier voor alle reviews

Egardia aanbevolen in ZDNet.com

“Een kind kan de was doen”. Zo beoordeelt ZDNet.com het Egardia Basisalarmsysteem. Cédric van Loon, journalist bij ZDnet.com, wierp een kritische blik op het systeem en kwam met een positief oordeel.

De eenvoudige installatie is volgens Cédric een groot voordeel. Dit omdat het Alarmsysteem draadloos is en zonder boren of draden trekken in ieder huishouden werkt. Ook de integratie met computer en smartphone wordt extra benoemd. “Alles is duidelijk en houdt de installatiedrempel laag”.

Kijk hier voor alle reviews

Het Egardia doe-het-zelfalarm aanbevolen in maandblad Quest!

Hoofdredacteur Thomas Hendriks van het maandblad Quest test iedere maand zijn favoriete hebbedingen. Zo test hij ook het Egardia Doe-het-zelf alarmsysteem.

Thomas Hendriks: "Zo is binnen een paar uur mijn huis beveiligd. De test van de installatie verliep prima. We bewogen in het gebied van de melder en binnen een minuut ging mijn telefoon: een computerstem die me vertelde dat er een alarmmelding was op ons adres en vroeg wat ik ermee wilde doen."

Kijk hier voor alle reviews

Medewerkers KLM, ING, ABN AMRO en PostNL beveiligd door Egardia

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM, de grootste banken van Nederland, ING en ABN AMRO en Nederlands grootste logistieke dienstverlener PostNL hebben afspraken gemaakt met Egardia om het Egardia Alarmsysteem aan hun medewerkers aan te bieden.

Egardia is trots om het vertrouwen te hebben van deze Nederlandse topbedrijven en is hiermee opnieuw bevestigd in haar doel om een hoogwaardige beveiligingsdienst te leveren tegen een betaalbaar tarief.