• 03 808 03 63
Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Het ideale huisalarm

Egardia is een slim alles-in-één huisalarm om je huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade. Egardia waarschuwt direct bij een alarm in huis via telefoon, sms en/of e-mail, naar jou en je contactpersonen. Bovendien controleert Egardia je Alarmsysteem continu op een goede werking. Je huis is daarom altijd via Egardia zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

Online toegang tot je huisalarm

Het alarmsysteem van Egardia is eenvoudig en snel via internet te installeren en is een van de meest gebruiksvriendelijke alarmsystemen van Nederland. Door je huisalarm te bedienen met de Egardia app voor je smartphone of tablet, heb je direct en eenvoudig toegang tot het alarm bij jou in huis.

Huisalarm voor een aantrekkelijke prijs

Doordat het Egardia Alarmsysteem gebruik maakt van het internet en volledig geautomatiseerd werkt, is het aanzienlijk goedkoper en veiliger dan andere alarmsystemen. De Beveiligingsdienst kost € 8,95 p/m. Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal alarmmeldingen dat jij en je contactpersonen ontvangen. Bovendien werkt Egardia niet met lange verplichtingen: de beveiligingsdienst is maandelijks opzegbaar. In drie stappen morgen al beveiligd!

  1. Bestel het Egardia Alarmsysteem in de Online Shop;
  2. Installeer het draadloze alarmsysteem binnen 30 minuten;
  3. Meld het alarmsysteem met de Egardia Beveiligingsdienst eenvoudig aan via internet.

Alarmsysteem eenvoudig geïnstalleerd

Het Egardia huisalarm is binnen 30 minuten door iedereen zelf te installeren. Toch liever niet zelf installeren? Laat het Egardia alarm voor een vast en laag bedrag in je huis installeren door onze professionele installateur.

Egardia huisalarm uitbreiden (optioneel)

De Egardia Alarmsystemen worden standaard geleverd met inbraakmelders en zijn eenvoudig en draadloos uit te breiden met extra accessoires zoals inbraakmelders, slimme rookmelders, lekkagemelders en camera's. Kijk voor een volledig overzicht van de uitbreidingen in de Online Shop.

Egardia Camera (optioneel)

Met de Egardia Camera zie je in één oogopslag of thuis alles in orde is. De camera van het Egardia alarmsysteem: maakt direct video-opnames tijdens een alarm en slaat deze veilig op; stuurt de video-opname direct naar je smartphone; laat je op elk moment via internet live beelden bekijken; werkt draadloos en kan overal geplaatst worden.

Een beveiliger aan huis bij een alarm? (optioneel)

Met de aanvullende alarmopvolging dienst Egardia BeveiligerAanHuis is er altijd een professionele beveiliger bij jou in de buurt die poolshoogte kan nemen wanneer bij je huis het alarm afgaat. Zo ben je altijd verzekerd van een adequate alarmopvolging wanneer er onverhoopt niemand bereikbaar mocht zijn.

Wil je meer informatie over veilig wonen of heb je al een Egardia alarm in huis en heb je hulp nodig bij het installeren? Neem dan gerust contact op met de Egardia klantenservice. Onze deskundige medewerkers kunnen al je vragen omtrent huisbeveiliging beantwoorden.