1_header_testmagazin_novembermediamarkt_be_nl3_header_klanternservice_november4_shop_new
 
egardia
 
 

Het ideale alarm voor je huis

Ook altijd gedacht dat een huisalarm onbetaalbaar en complex is? Egardia biedt als eerste een slim en betaalbaar huisalarm dat volledig via internet werkt.

Weten dat alles in orde is

Met Egardia weet je altijd dat thuis alles in orde is, waar je zelf ook bent. Je hebt via internet en je mobiele telefoon snel en eenvoudig toegang tot het alarm thuis.

Huisalarm voor betaalbare prijs

Doordat het huisalarm van Egardia gebruik maakt van het internet en volledig geautomatiseerd werkt, is het aanzienlijk goedkoper dan andere huisalarmen. Egardia werkt bovendien niet met lange verplichtingen: de beveiligingsdienst is gewoon maandelijks opzegbaar!

Het basisalarmsysteem is € 299,- en de beveiligingsdienst kost € 8,95 per maand. Dit is een vast bedrag en ongeacht het aantal meldingen. Egardia is daarmee zo'n 60% goedkoper dan andere huisalarmen.

Wil je meer informatie over de inbraakbeveiliging van Egardia of heb je al een Egardia alarmsysteem in huis en heb je hulp nodig bij het installeren? Neem dan gerust contact op met de klantendienst van Egardia. Onze medewerkers staan voor je klaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur voor huis beveiliging- of installatieadvies.