Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Egardia Works with...

Met Egardia beveilig je jouw huis zorgeloos en slim tegen inbraak, brand, koolmonoxide, lekkage en andere gevaren. Maar wist je dat je heel eenvoudig jouw Egardia alarmsysteem nog veel slimmer kan maken door het te koppelen met je verlichting in huis?

Egardia heeft het 'Works with Egardia' programma ontwikkeld. Dit programma zorgt ervoor dat je Egardia Alarmsysteem veilig en moeiteloos samenwerkt met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt.

Op dit moment werkt Egardia samen met o.a.:

  • Philips Hue verlichting

Egardia werkt continu om het programma uit te breiden met partners om logische combinaties te maken waarmee je jouw huis nog veiliger en slimmer maakt!

Philips Hue verlichting

Goede verlichting vergroot de veiligheid bij je thuis. Inbrekers houden niet van geluid en licht. Om die reden hebben Philips Hue en Egardia de handen ineen geslagen. Vanaf nu kan je met de aanwezigheidssimulatie geheel automatisch laten zien dat je huis bewoond is. En bij een alarmsituatie geven je Hue lampen automatisch een rood knipperend waarschuwingslicht. 

Check alle mogelijkheden van Egardia Works with Philips Hue

Help ons mee

We werken continu om het Works with programma uit te breiden met partijen waarmee we het huis nog veiliger kunnen maken. Heb je suggesties, laat het ons dan weten via klantenservice@egardia.com.

Het 'Works with' programma heeft de Beta status. Ondanks dat we ons 24 uur per dag inzetten voor een perfecte werken kan het zijn dat onverhoopt een functie niet werkt. Ook kan een samenwerking wordt aangepast of worden beëindigd.