Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Egardia Works with...

Met Egardia beveilig je jouw huis zorgeloos en slim tegen inbraak, brand, koolmonoxide, lekkage en andere gevaren. Maar wist je dat je heel eenvoudig jouw Egardia alarmsysteem nog veel slimmer kan maken door het te koppelen met je verlichting in huis?

Egardia heeft het 'Works with Egardia' programma ontwikkeld. Dit programma zorgt ervoor dat je Egardia Alarmsysteem veilig en moeiteloos samenwerkt met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt.

Op dit moment werkt Egardia samen met o.a.:

  • Philips Hue verlichting
  • Homey
  • Olisto

Egardia werkt continu om het programma uit te breiden met partners om logische combinaties te maken waarmee je jouw huis nog veiliger en slimmer maakt!

Philips Hue verlichting

Goede verlichting vergroot de veiligheid bij je thuis. Inbrekers houden niet van geluid en licht. Om die reden hebben Philips Hue en Egardia de handen ineen geslagen. Vanaf nu kan je met de aanwezigheidssimulatie geheel automatisch laten zien dat je huis bewoond is. En bij een alarmsituatie geven je Hue lampen automatisch een rood knipperend waarschuwingslicht. 

Check alle mogelijkheden van Egardia Works with Philips Hue

Homey

Verbind Egardia met Homey om van een veilig huis naar een slim huis te gaan. Met Homey kun je je slimme huis op één plek bedienen, automatiseren en bewaken vanaf je telefoon, tablet of laptop. Verbind apparaten van je favoriete merken en laat deze reageren op je Egardia alarmsysteem. Creëer Homey Flows om alles te automatiseren, hier zijn een paar voorbeelden: wanneer het alarm ingeschakeld wordt en niemand thuis is, dan kan Homey automatisch je gordijnen sluiten, de verwarming op 'uit' zetten en je lichten aanwezigheid laten simuleren terwijl je weg bent. Wanneer het alarm afgaat, dan kan Homey je lichten laten knipperen, alarmgeluiden uit je Sonos laten horen en je pushmeldingen toe sturen met snapshots van je bewakingscamera's.

Check alle mogelijkheden van Homey

Olisto

Maak je Egardia Alarmsysteem nu nog slimmer en de basis van je huisautomatisering door het te koppelen aan Olisto. Met de gratis Olisto app verbind je jouw alarmsysteem aan tal van andere slimme apparaten en diensten. Zo ontstaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden waarmee je jouw leven niet alleen veiliger maar ook makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch sluiten van je rolluiken wanneer jij je alarmsysteem activeert of dat je slimme stekkers automatisch geactiveerd worden bij zonsop- of ondergang. Maar ook het toevoegen van nieuwe slimme functies aan je bestaande Philips Hue en behoort tot de mogelijkheden. Als jij het kunt bedenken, zorgen Olisto en Egardia dat je het zelf eenvoudig kunt realiseren.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Olisto

Help ons mee

We werken continu om het Works with programma uit te breiden met partijen waarmee we het huis nog veiliger kunnen maken. Heb je suggesties, laat het ons dan weten via klantenservice.be@egardia.com.

Het 'Works with' programma heeft de Beta status. Ondanks dat we ons 24 uur per dag inzetten voor een perfecte werken kan het zijn dat onverhoopt een functie niet werkt. Ook kan een samenwerking wordt aangepast of worden beëindigd.