Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Veilig Betalen

In de Online Shop van WoonVeilig betaal je alle producten veilig met onder andere creditcard (Visa en MasterCard), Bancontact/Mister Cash, Paypal of vooruitbetaling door middel van een normale bankoverschrijving.

Wil je anders betalen? Of wil je eerst met een van onze medewerkers spreken? Neem dan contact op met de Egardia Klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Egardia berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met creditcard. Om te kunnen betalen met een creditcard moet je het nummer van de creditcard, CVC-code, naam kaarthouder en vervaldatum invoeren. Zodra je jouw online bestelling betaalt met een creditcard dan worden jouw creditcardgegevens gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn jouw gegevens beveiligd tegen misbruik van derden. Je creditcardgegevens worden door onze partner Buckaroo opgeslagen en uitsluitend aan de betrokken creditcardmaatschappij doorgegeven. Egardia slaat jouw creditcardgegevens niet op. Zodra jouw betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Als je betaling op werkdagen voor 16:00 uur is verwerkt dan heb je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

Bancontact/Mister Cash

Egardia berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met Bancontact/Mister Cash. Met Bancontact/Mister Cash kan je met je bankkaart jouw online bestelling betalen. Je rekent af in je vertrouwde online bankomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Informeer hiernaar bij je bank. Je kan gebruik maken van Bancontact/Mister Cash als je bankiert bij de volgende banken: KBC, Dexia bank, Fortis bank, FINTRO, AXA bank, CBC, ING bank en VDK Spaarbank. Zodra jouw betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Als je betaling op werkdagen voor 16:00 uur is verwerkt dan heb je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

Maestro

Egardia berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met Maestro. Als je betaalkaart door je bank is geactiveerd voor Maestro dan kan je online je bestelling betalen. Om te kunnen betalen met Maestro moet je het nummer van je Maestro kaart en de SecureCode invoeren. De SecureCode moet worden gegenereerd met het authenticatiemiddel dat je van jouw bank hebt ontvangen. Zo heb je bij elke betaling een unieke code voor de transactie om zo jouw identiteit te controleren, toestemming te verlenen voor de betaling en je te beschermen tegen fraude. Je kan gebruik maken van Maestro als je bankiert bij de volgende banken: BNP Paribas Fortis, CBC, Centea, Dexia, Fintro en KBC. Zodra jouw betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Als je betaling op werkdagen voor 16:00 uur is verwerkt dan heb je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

Vooruitbetaling door middel van een bankoverschrijving

Egardia berekent geen extra transactiekosten wanneer je betaalt met een bankoverschrijving. Indien je kiest voor een bankoverschrijving dan ontvang je per e-mail de betalingsgegevens van je bestelling. Je kan het totaalbedrag van je bestelling overmaken op de bankrekening van onze betalingspartner Buckaroo onder vermelding van het Buckaroo referentienummer en het Egardia ordernummer. Zodra jouw betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Als je betaling op werkdagen voor 16:00 uur is verwerkt dan heb je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

PayPal

Egardia berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met PayPal. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je eerst eenmalig registreren bij PayPal. Je maakt een gratis PayPal-account aan en koppelt deze aan jouw bankrekening of creditcard. Bij de betaling van je bestelling kies je voor PayPal en kom je terecht op de beveiligde Paypal website. Je logt in op je PayPal account met je e-mailadres en wachtwoord om de betaling te controleren en te bevestigen. Zodra je betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Als je betaling op werkdagen voor 16:00 uur is verwerkt dan heb je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

SOFORT Banking

Egardia berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met SOFORT Banking. SOFORT Banking is ontwikkeld door Payment Network AG en is door TÜV getest en gecertificeerd. Met SOFORT Banking kan je direct de betaling van je bestelling regelen met een online bankoverschrijving. SOFORT Banking vereist geen registratie of speciale software. Je betaalt online via een beveiligde omgeving met je eigen bankgegevens en PIN/TAN-codes. PIN/TAN-codes worden aan je verstrekt door je bank via papier, een TAN-generator of een ander mobiel eindapparaat. Zodra jouw betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Als je betaling op werkdagen voor 15:00 uur is verwerkt dan heb je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

Betaling maandelijkse kosten Notificatiedienst

Tijdens de installatieprocedure van het alarmsysteem word je gevraagd om toestemming te geven voor de automatische incasso van de maandelijkse kosten (€ 8,95 zonder camera of € 4 extra met camera). Deze worden dan vanaf de volgende maand automatisch afgeschreven.