Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Direct een alarmmelding op je gsm!

Bij een alarm gaat de sirene af en belt en sms’t de Egardia Online Notificatiedienst je direct: op je gsm, je werktelefoon of de vaste telefoon. We alarmeren niet alleen jou, maar als je wilt bijvoorbeeld ook je buren, je familie en vrienden.

Met de Egardia Notificatiedienst kan je de volgende contactgegevens opgeven:

  • 6 telefoonnummers voor telefonische alarmmeldingen
  • 6 gsm nummers voor alarmmeldingen per SMS
  • 6 smartphones voor mobiele app berichten
  • 6 e-mail adressen

Geef aan ons een volledige contactenlijst op. Zo zorg je ervoor dat er altijd iemand in de buurt is die direct actie kan ondernemen bij een alarm. Ook als je zelf weg bent.

Wil je alleen een pushbericht naar je smartphone in geval van een alarm? Kies dan voor onze Gratis Basisdienst.

Eenvoudig te bedienen, vanaf je sleutelhanger, met de Egardia App, met Pincode of volledig geautomatiseerd.

Iedereen kan eenvoudig het alarmsysteem bedienen. Altijd en overal. En op een manier die jij het gemakkelijkst vindt. Geef je de voorkeur aan de afstandsbediening, of gebruik je liever de Egardia App? Geen probleem. Met het bedieningspaneel kun je pincodes gebruiken en met

Betrouwbaar en veilig

Alle producten zijn ontwikkeld voor eenvoudig dagelijks gebruik. We doen echter geen concessies aan de betrouwbaarheid en veiligheid van alle producten. Egardia communiceert via versleutelde berichten. Het Egardia Alarmsysteem is aangesloten op de internetverbinding thuis. Egardia werkt probleemloos op iedere internetaansluiting. Ligt de internetverbinding eruit of is er geen stroom, dan waarschuwen we je. Je kunt kiezen om per e-mail te worden gewaarschuwd of telefonisch/sms door onze Online Notificatiedienst. Om valse meldingen te voorkomen, heeft Egardia een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider. Regelmatig sturen we veiligheidsupdates naar je alarmsysteem zodat je altijd bent beschermd volgens de laatste ICT-standaarden.

Huisdiervriendelijk

De bewegingsmelders van Egardia zijn huisdiervriendelijk. Dat betekent dat je je hond of kat gerust thuis kunt laten in een ruimte waar een bewegingsmelder hangt. De melders zijn zo intelligent dat ze een tolerantiegrens hebben voor een huisdier dat minder weegt dan 38kg of kleiner is dan 1 meter hoog. Boven de 1 meter reageert de melder niet tot een gewicht van 18 kilo. Bij een huisdier met een grotere omvang kun je kiezen voor deur-raamcontacten en/of glasbreukmelders om een ruimte te beveiligen.


Vragen? We helpen je graag.

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over de werking van het Egardia Alarmsysteem, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Telefoon & e-mail

De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Telefoonnummer: 03 808 03 63 (lokaal tarief)

e-mail: klantenservice.be@egardia.com

Draadloos en zonder te boren zelf te installeren

Alle melders werken draadloos. Onze producten maken gebruik van een slimme draadloze techniek waardoor er geen bereikproblemen zijn. Hoe groot je huis ook is. Je hoeft dus geen kabels te trekken of gaten te boren. Binnen 30 minuten kun je het startpakket installeren. Door middel van speciale dubbelzijdige tape bevestig je zelf de producten op de muur of kozijn. Natuurlijk is schroeven ook mogelijk. Al het benodigde montage-materiaal wordt meegeleverd.

1
Zet de accessoires op de juiste plek in huis
2
Verbind het alarmsysteem met internet en activeer je account
3
Het systeem herkent vanzelf alle accessoires
Je woning is slim beveiligd

Klantbeoordelingen Egardia en WoonVeilig