Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

'Egardia is een betrouwbaar alarmsysteem, waarbij ook wordt ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen'

Jan Tjaarda: "Wij maken nu ruim 3 jaar gebruik van het Egardia Alarmsysteem en zijn ontzettend tevreden over de gebruikersvriendelijkheid en de betrouwbaarheid. Het systeem geeft geen valse alarmmeldingen en de integratie via internet is buitengewoon handig. Je kunt eenvoudig het systeem aan- en uitschakelen, maar ook simpel de alarm- en systeemmeldingen via internet raadplegen. Zo is het naar onze mening een volledig systeem, waarbij ook wordt ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen.

Zo hebben we een aantal weken geleden twee nieuwe Slimme Stekkers aangeschaft. Eén van de stekkers wordt gebruikt voor het uitschakelen van de TV. Het geeft een veilig gevoel, dat bij het inschakelen van het alarm de TV volledig wordt uitgeschakeld. Zo wordt het risico op brand aanzienlijk verkleind. En dat alles volledig automatisch. Als het alarm wordt uitgeschakeld wordt de TV weer in standby gezet.

De tweede Slimme Stekker die we hebben aangeschaft hebben we aangesloten op een lamp in de hal. Deze stekker is zo geprogrammeerd, dat deze lamp op vaste tijden aan en uit wordt geschakeld. Ook bij een alarm brandt deze verlichting. Dit is handig om ook ’s nachts direct een goed beeld te krijgen van de situatie. De Slimme Stekker is een geavanceerd stukje techniek, wat voor veel apparaten kan worden gebuikt en naar onze mening het Egardia Alarmsysteem nog completer maakt!"