Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Je huis zorgeloos beveiligd én altijd onder controle

Je hele huis slim beveiligd met het Egardia Alarmsysteem

Met het Egardia Alarmsysteem is je huis zonder moeite, zorgeloos en slim beveiligd. Niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen brand, koolmonoxidevergiftiging en waterschade.

Altijd de zekerheid van betrouwbare huisbeveiliging

Met de huisbeveiliging van Egardia ga je met een veilig gevoel van huis. Altijd. Want je huis is 24 uur per dag slim beveiligd. Iedere seconde worden alle onderdelen van het alarmsysteem gecontroleerd op een goede werking.

Altijd direct op de hoogte

Bij een alarm wordt je direct gebeld en ge-sms’t. Naar je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon van de buren. Je kunt in totaal 6 telefoonnummers opgeven voor de telefonische notificatie en nog eens 6 telefoonnummers waarop je de melding per sms ontvangt.

Wereldwijd video-beeld bekijken

Bekijk direct de video-opnames bij een alarm. Waar je ook bent. De beelden worden direct per sms naar je mobiele telefoon gestuurd. Zo zie je gelijk wat er aan de hand is en kan je als het echt nodig is hulp inroepen. Ook kan je vanaf overal live beelden bekijken en op ieder moment zelf zien dat alles thuis in orde is.

Alles online besturen. Overal en altijd.

Vergeten je alarmsysteem aan te zetten? Geen probleem. Je zet het eenvoudig alsnog op afstand aan met de Egardia app voor Android of iOS (iPhone en iPad). Waar je ook bent. 24 uur per dag. En met de slimme uitbreidingen van Egardia kan je zelfs je verlichting en je verwarming op afstand regelen.

Login op het demo-account

Gratis Basisdienst of Egardia Notificatiedienst?

Egardia biedt flexibele beveiliging volledig aangepast op jouw beveiligingsbehoeften. Wil je alleen een kort push-berichtje op je mobiele telefoon bij een alarm? Kies dan voor de Gratis Basisdienst. Kies je voor zekerheid dan kies je voor de Egardia Notificatiedienst.

Egardia Notificatiedienst

Voor slechts € 8,95 per maand (maandelijks opzegbaar) ben je 24/7 aangesloten op Egardia Notificatiedienst. Wij zorgen ervoor dat de door jou opgegeven personen direct op de hoogte gesteld worden bij een alarm en we controleren je alarmsysteem continue op een goede werking. Zo ben je thuis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

  • 24 uur per dag aangesloten op de Egardia Notificatiedienst
  • Onbeperkt aantal alarmberichten per telefoon en sms
  • Overal te bedienen met de app en website
  • Uitbreidbaar met cameradienst

De eerste maand ontvang je de volledige Egardia Notificatiedienst GRATIS. Zo ervaar je alle voordelen van het slimme en complete alarmsysteem van Egardia. Daarna kan je op ieder moment overstappen op de Gratis Basisdienst.

€8,95 (Basisdienst €0) / p.m.
Alle Egardia diensten op een rij
De Gratis Basisdienst is alleen beschikbaar voor het Egardia Alarmsysteem met huiscentrale model: GATE-03

Installeren is eenvoudig

Je bent in drie stappen geïnstalleerd en binnen 30 minuten online.

1
Zet de accessoires op de juiste plek in huis
2
Verbind het systeem met internet en activeer je account
3
Het systeem herkent vanzelf alle accessoires
Jouw huis is slim beveiligd!