Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Altijd de zekerheid van betrouwbare slimme huisbeveiliging met het Egardia Alarmsysteem

Met het Egardia Alarmsysteem ga je met een veilig gevoel van huis. Altijd. Want je huis is 24 uur per dag goed en slim beveiligd. Slim omdat Egardia verder gaat dan het verzorgen van goede huisbeveiliging en zich continue automatisch aanpast aan jouw persoonlijke leefsituatie. Zo weet je zeker dat bij jou thuis altijd alles onder controle is, waar je zelf ook bent.

Online Notificatiedienst: altijd direct op de hoogte

Bij een alarm bellen en sms’en we direct. Naar je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon van de buren. Je kunt in totaal 6 telefoonnummers opgeven voor de telefonische alarmmelding en nog eens 6 telefoonnummers waarop je de melding per sms ontvangt.

Meer informatie over de Online Notificatiedienst

Alles online besturen. Overal en altijd.

Vergeten je alarmsysteem aan te zetten? Geen probleem. Je zet het eenvoudig alsnog op afstand aan via Internet of met de Egardia app voor Android of iOS (iPhone en iPad). Waar je ook bent. 24 uur per dag. En met de slimme uitbreidingen van Egardia kan je bijvoorbeeld ook je slimme verlichting en/of thermostaat op afstand regelen.

Ontdek de Egardia app

Monitoring & Security updates

Het is fijn om te weten dat het alarmsysteem goed werkt. De goede werking controleren we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Daarnaast houden de technici van Egardia in de gaten of de laatste standaarden op het gebied van ICT-beveiliging zijn geïmplementeerd.

Meer informatie over monitoring & security updates

Nooit meer vergeten je alarmsysteem aan te zetten

Met Egardia Smart Assist wordt je alarmsysteem automatisch aangezet zodra de laatste persoon het huis heeft verlaten.

NIEUW: Smart Assist

De slimme huisbeveiliging van Egardia biedt niet alleen slimme alarmering en slimme bediening onderweg. Het helpt je ook actief bij het gebruik van het alarmsysteem. Zo past Egardia zich aan op de situatie thuis en activeert het alarmsysteem automatisch als er niemand meer thuis is. Zo weet je zeker dat je altijd goed beveiligd bent.

Meer informatie over Smart Assist

Works with: slimme koppelingen

Het Egardia Alarmsysteem werkt veilig en moeiteloos samen met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt. Op dit moment werkt Egardia samen met o.a. Philips Hue verlichting, Conrad Connect en binnenkort ook met Google Assistant/Home.

Check het Egardia Works with programma

Egardia Camera's: altijd en overal zicht op thuis

Bekijk direct de video-opnames bij een alarm. Waar je ook bent. De beelden sturen we per sms naar je mobiele telefoon. Zo zie je gelijk wat er aan de hand is en kan je als het echt nodig is hulp inroepen. Ook kan je vanaf overal live beelden bekijken en op ieder moment zelf zien dat alles thuis in orde is.

Meer informatie over de Egardia Camera's

Al meer dan 10 jaar lang de meest betaalbare oplossing voor een veilig thuis

Egardia biedt al meer dan 10 jaar lang de Egardia Notificatiedienst voor een vast en laag bedrag per maand, zonder verrassingen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ook doet Egardia niet aan lange contracten. Je kan gewoon maandelijks opzeggen of overschakelen naar de gratis Basisdienst.

Ontdek welke diensten het beste bij jou passen