Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Over Egardia

Gemakkelijker...

Voor 2008 was huisbeveiliging duur en complex. Bovendien was je altijd aangewezen op een installateur.

Egardia heeft in Nederland in 2008 onder de merknaam WoonVeilig het eerste doe-het-zelf internet-alarmsysteem geïntroduceerd. Hiermee hebben we beveiliging in een klap eenvoudig en slim gemaakt. Iedereen kan het zelf installeren en bedienen. Al heb je 3 linkerhanden.

Betrouwbaarder...

Voor 2008 werd er iedere 24 uur een test gedaan of jouw alarmsysteem nog werkte. De installateur kreeg hiervan periodiek een papieren rapport. Als klant kwam je het pas later te weten als het systeem niet werkte.

Met Egardia wordt jouw alarmsysteem via internet iedere seconde en 24 uur per dag gecontroleerd op een goede werking. Je wordt meteen gebeld of ge-sms’t als er iets aan de hand is met de verbinding, de stroomvoorziening, je alarmsysteem of een van de melders. Je kunt direct actie ondernemen.

Op afstand te bedienen

In 2008 kwam de iPhone naar Europa. In 2008 introduceerden we gelijk onze web-app en in 2009 onze eerste App voor de iPhone en Android.

Het alarmsysteem krijgt een eenvoudige bediening op afstand met de gratis App. Hierdoor wordt veilig én comfortabel wonen met Egardia (WoonVeilig) wel erg gemakkelijk.

Inmiddels kan je het Egardia Alarmsysteem met iedere mobiele telefoon bedienen.

Beveiliging voor iedereen

Product- en dienstontwikkeling binnen Egardia is leuk en complex. Zeer eenvoudige beveiligingsproducten en diensten maken is de sleutel en vereist speciale expertise.

Innovator David Beckershoff: 'Wij maken geen eenvoudige producten. Wij maken super-eenvoudige producten en diensten die altijd moeten kunnen werken voor honderdduizenden gebruikers'

Je huis eindelijk zichtbaar, ook op afstand

Als het alarm afgaat wil je zien wat er thuis gebeurt. De Cameradienst was geboren. Niet gissen wat de alarmmelding inhoudt maar snel de video bekijken bij een alarm. Als het nodig is kan je gelijk zelf hulpdiensten bellen en beschrijven wat je hebt gezien.

Beveiliging snel en eenvoudig geregeld

Complete beveiliging beschikbaar online en in iedere elektronica of doe-het-zelf winkel. En meteen te gebruiken binnen 30 minuten. In 2010 startten we een proef in de MediaMarkt. Daarna is het erg hard gegaan. De grotere winkelketens bleken de perfecte partners om beveiliging voor iedereen eenvoudig te beschikbaar te maken.

Marketing & Sales Manager Ceriel Bron: 'Wanneer je een inbraak hebt meegemaakt, wil je geen dag wachten! De winkel in de buurt is dan de beste plek om je beveiliging nog dezelfde dag geregeld te hebben.'

Egardia maakt beveiliging transparant

Voor 2008 zagen we nergens prijzen en informatie over de precieze dienstverlening. We vonden beveiliging niet transparant. In 2008 introduceerden we beveiliging met duidelijke lage prijzen en altijd korte contracten.

Manager Operations Geoffrey Dickinson: ’hoe meer eenvoud en transparantie, hoe minder onduidelijkheid en hoe makkelijker de ondersteuning voor de klant'

Smart Home wordt belangrijk

In februari 2015 introduceerden we een volledig nieuwe productlijn. De SmartHome Huiscentrale vormt de basis. Klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin we het huis nog veiliger, slimmer en vriendelijker gaan maken. Dit doen we door de huiscentrale te voorzien van meer mogelijkheden zodat ook partners producten kunnen koppelen om nog meer diensten aan te bieden.

Het leven wordt makkelijker door de thermostaat en je verlichting te koppelen aan ons alarmsysteem. Als je niet thuis bent, hoeft het allemaal niet aan te staan. Dat regelen we automatisch voor je.

Marktleider in Europa

We zijn snel gegroeid. De meeste internet-alarmsystemen in Nederland zijn Egardia Alarmsystemen. Toch waren we nog niet tevreden. Europa lonkte.

In 2012 zijn we gestart in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Frankrijk. Daar is het gelijk ook erg hard gegaan.

We zijn erg trots op de enorm goede reviews en prijzen van Clickx, ZDNet, Vara Kassa, ComputerIdee, ETM Testmagazin, Die Welt, Chip en de vele anderen.

Toch voelt het alsof we net zijn gestart. Veel huizen zijn nog niet veilig. Dat geeft ons iedere dag weer energie om steeds verder te gaan.

NVD Security Group - Meer dan 100 jaar ervaring

Egardia maakt onderdeel uit van de NVD Security Group. De NVD Security Group is opgericht in 1909 en is al ruim 100 jaar voorbereid op de toekomst met de missie: “Zorgdragen voor een veiligere woon-, werk- en leefomgeving”. De NVD Security Group staat garant voor het overbrengen van 100 jaar ervaring in de dienstverlening van Egardia.

Lees meer over NVD Security Group