Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

'Geen zorgen meer op vakantie'

S. van Lent: "Als we op vakantie gaan is het meestal vaste prik. We zijn nog niet vertrokken of ik twijfel al of ik de strijkbout en het koffiezetapparaat heb uitgezet. Ik maak me stiekem altijd wel een beetje zorgen over het huis als we weg zijn. Het is vorig jaar zelfs voorgekomen dat we in New York waren aangekomen en dat ik op de luchthaven dacht dat we omgeroepen werden. Gelijk schoot er door me heen dat ik waarschijnlijk de strijkbout aan had laten staan en dat daardoor het huis was afgebrand.

Gelukkig bleek ik de naam niet goed verstaan te hebben, maar de schrik zat er goed in. Ik had me voorgenomen me minder zorgen te maken op vakantie. Dat bleek op onze laatste vakantie toch moeilijker dan ik dacht. En je gelooft het niet, maar toen we terugkwamen bleek er een inbraak gepleegd te zijn in ons huis! Alle lades en kasten waren overhoop gehaald. Ze hadden de laptop van mijn man met al onze foto's, sieraden en een voor ons waardevol bronzen beeldje meegenomen. Geen idee wanneer dit was gebeurd, want niemand had iets gemerkt.

In september stuitte ik op Egardia. Na het bestuderen van de website was ik eruit. Dit was precies wat we nodig hadden. Mijn buurman wordt gewaarschuwd als we op vakantie zijn. Ik maak me geen zorgen meer over kortsluiting, inbraak of andere ellende. En dat voor € 8,95 per maand!

Ik heb het basisalarmsysteem gelijk besteld en de postbode stond al de volgende dag voor de deur met het pakket. De installatie was kinderlijk eenvoudig. Binnen een half uurtje was alles gebeurd. Na een test van het systeem werkte alles naar behoren. Ik heb het systeem nu bijna een maand en ik ben een heel tevreden klant! Ik maak me geen zorgen meer als ik van huis ben. Een bijkomstigheid is dat ik me ben gaan realiseren dat het ook erg fijn is om beveiligd te zijn als je gewoon thuis bent. Ik weet dat we, als we liggen te slapen, gelijk gewaarschuwd worden als er ellende is."