Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Even checken of thuis alles in orde is?

Met de WoonVeilig Beveiligingscamera kan je altijd even checken of thuis alles in orde is.

Zien wat er in & om je huis gebeurt. Overal en altijd.

Even checken of thuis alles in orde is? Of tijdens een alarm meteen zien wat er aan de hand is? Met de beveiligingscamera’s van Egardia breid je jouw Egardia Alarmsysteem eenvoudig uit tot een compleet beveiligingssysteem met camerabewaking.

Met je smartphone eenvoudig camerabeelden bekijken

Opnames en live beelden van de Egardia beveiligingscamera’s bekijk je altijd en overal eenvoudig met de Egardia app.

Ontdek de Egardia app

Altijd haarscherpe beelden, dag & nacht, binnen & buiten

De beide Egardia beveiligingscamera’s maken haarscherpe beelden in HD kwaliteit, zowel overdag als ’s nachts. Met de geavanceerde bewegingsdetectie worden automatisch beelden gemaakt als er iets beweegt in het zichtveld van de camera. Dus als er iets gebeurt, dan mis je het niet. De Egardia buitencamera is bovendien weer- en waterbestendig (IP66) en dus geschikt om buiten te installeren.

Ervaar de Egardia demo-camera’s

Direct een opname bij een alarm

De Egardia beveiligingscamera’s werken volledig samen met je Egardia alarmsysteem. Er worden automatisch opnames gemaakt bij een alarm. Deze opnames ontvang je meteen op je telefoon zodat je direct kunt zien wat er gebeurt. De opnames worden tot 30 dagen veilig opgeslagen in de cloud, zodat je altijd toegang hebt tot jouw opnames, via de app of via je eigen online account. De Egardia Videobeveiligingsdienst wordt aangeboden voor een vast en laag bedrag per maand, en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een langlopend contract.

Meer over de Egardia Videobeveiligingsdienst

Controle internetverbinding

De Egardia Cameras kunnen zowel draadloos als met netwerkkabel worden aangesloten op je internetaansluiting. Om zeker te zijn dat alles naar behoren werkt, test Egardia elke seconde van de dag proactief je internetverbinding. In het geval van een internet-storing waarschuwt onze Online Alarmcentrale je per e-mail, telefonisch of per sms. Om valse meldingen te voorkomen, heeft Egardia een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider.

Altijd veilig en up-to-date

Het Egardia-team werkt iedere dag aan de betrouwbaarheid en de veiligheid van je cameras. Periodiek worden software-updates aangeboden. Deze updates omvatten beveiligingsverbeteringen op basis van de nieuwste technologieën, prestatieverbeteringen en nieuwe functionaliteiten. De cloud-software van onze Online Alarmcentrale wordt gehost in Europa binnen het beveiligde datacenter van KPN in Amsterdam. Het datacenter van KPN is ISO-27001 gecertificeerd door een onafhankelijke autoriteit voor informatiebeveiliging. Egardia voldoet volledig aan de GPDR (Europese privacywet).

Eenvoudige installatie

De Egardia HD Buitencamera is net als de HD Binnencamera een IP Camera die je eenvoudig zelf aan je thuisnetwerk kunt koppelen. Bedraad met een netwerkkabel of draadloos via wifi. Beide camera’s worden compleet geleverd inclusief een stroomadapter en een netwerkkabel. Afhankelijk van de te overbruggen afstand zijn adapters en netwerkkabels tot 10, resp. 20 meter verkrijgbaar. Onze klantenservice helpt je graag met een passend advies. Zie je de installatie zelf toch niet zitten? Laat de installatie dan over aan een professionele installateur.

Meer over onze installatieservice