Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Monitoring & Security updates

Het is fijn om te weten dat het alarmsysteem goed werkt. De goede werking controleren we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Daarnaast houden de technici van Egardia in de gaten of de laatste standaarden op het gebied van ICT-beveiliging zijn geïmplementeerd.

Altijd verbonden

Alle draadloze Egardia-sensoren gebruiken de beschermde 868 MHz-frequentie die is gereserveerd voor professionele draadloze beveiliging- en zorgsystemen. Hierdoor is de draadloze verbinding altijd stabiel en storingsvrij, zelfs over een grote afstand. Alle verbindingen worden iedere minuut getest. In geval van sabotage of een signaalstoring waarschuwt Egardia de huiseigenaar. De status van alle sensoren kan ook op elk moment in de Egardia-app worden gecontroleerd.

Batterijen zonder gedoe

De batterijstatus wordt 24/7 gecontroleerd. Je wordt geïnformeerd zodra de batterij bijna leeg is. Je hebt dan een maand de tijd om de batterij te vervangen. De status van het batterij-icoon wijzigt dan van Groen naar Geel. Is de batterij helemaal leeg dan sturen we een alarmmelding. De status van het batterij-icoon wijzigt dan in Rood. Kijk in de webshop (kies: type huiscentrale) welk type batterij je nodig hebt.

Controle internetverbinding

Het Egardia Alarmsysteem kan op elke internetverbinding worden gebruikt. Om zeker te zijn dat alles naar behoren werkt, test Egardia elke seconde van de dag proactief je internetverbinding.

In het geval van een internet-storing waarschuwt onze Online Alarmcentrale je per e-mail, telefonisch of per sms.

Om valse meldingen te voorkomen, heeft Egardia een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider.

Controle stroomvoorziening

De Egardia-huiscentrale kan 8 uur zonder stroom. Hij blijft dan volledig zelfstandig functioneren waarbij de sirene gewoon blijft functioneren. Heeft de modem nog stroom dan werkt ook de Online Alarmcentrale gewoon door. Middels onze software zien we een stroomstoring meteen. We waarschuwen door middel van e-mail en / of een telefonische melding of een sms-bericht. Je hebt dan 8 uur de tijd om te achterhalen wat er aan de hand is met de stroomvoorziening.

Altijd veilig en up-to-date

Het Egardia-team werkt iedere dag aan de betrouwbaarheid en de veiligheid van je alarmsysteem. Periodiek worden software-updates aangeboden. Deze updates omvatten beveiligingsverbeteringen op basis van de nieuwste technologieën, prestatieverbeteringen en nieuwe functionaliteiten. De cloud-software van onze Online Alarmcentrale wordt gehost in Europa binnen het beveiligde datacenter van KPN in Amsterdam. Het datacenter van KPN is ISO-27001 gecertificeerd door een onafhankelijke autoriteit voor informatiebeveiliging. Egardia voldoet volledig aan de GDPR (Europese privacywet).

Onderhoud kun je eenvoudig zelf

De Online Alarmcentrale geeft ook aan wanneer onderhoud nodig is. Je krijgt automatisch een e-mail met een instructie wat er aan het systeem mankeert en wat je moet doen om het te herstellen. We versturen bijvoorbeeld een maand vooraf per e-mail of SMS een bericht dat een batterij bijna op is. Je hebt dan nog een maand om de batterij te vervangen.