Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Nieuw: Beveilig jezelf eenvoudig tegen een sluipmoordenaar!

Egardia introduceert eerste slimme bellende Koolmonoxidemelder

Het was nog nooit zo simpel om jezelf en je gezin tegen de sluipmoordenaar koolmonoxide (CO) te beveiligen. Egardia introduceert als eerste in België een slimme, bellende koolmonoxidemelder die voldoet aan de Europese normering (EN50291). En hij is binnen een paar tellen op het Egardia Alarmsysteem geïnstalleerd.

Waarom wordt Koolmonoxide een sluipmoordenaar genoemd?

Algemeen bekend is dat een hoge concentratie koolstofmonoxide direct kan leiden tot fatale gevolgen. Minder bekend is het dat koolmonoxide ook geleidelijk en over een langere periode fataal kan worden. Bij lage concentraties koolmonoxide kan je een slaperig gevoel krijgen met hoofdpijn, duizelingen en moeite met concentreren. Een koolmonoxidevergiftiging is vaak niet zelf te detecteren. Daarom wordt koolmonoxide ook wel een sluipmoordenaar genoemd.

Koolmonoxide is reukloos en kan overal ontstaan waar verbranding plaatsvindt. De meeste ongevallen gebeuren met CV-ketels. Dit komt voor bij zowel oude als nieuwe installaties.

Hoe werkt de Koolmonoxidemelder van Egardia

Bij een CO-alarm gaan er in huis direct sirenes af en belt, SMSt en e-mailt Egardia direct met iedereen in je opgegeven contactpersonenlijst.

Of je nu thuis bent of niet, jij en je buren kunnen direct actie ondernemen bij een CO-alarm.

Ga direct naar de online shop en bekijk de Koolmonoxidemelder