Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Slim uitbreidbaar voor een veilig én comfortabel huis

Eén slim systeem voor huisbeveiliging, verwarming en verlichting

Het Egardia Alarmsysteem zorgt niet alleen voor de beveiliging van je huis. Met de slimme accessoires regel je eenvoudig je verwarming en je verlichting. Slim, veilig en comfortabel!

Altijd warm thuiskomen.

Met Egardia Slimme Radiatorknoppen regel je de temperatuur in iedere ruimte afzonderlijk. Waar je ook bent en gewoon met de Egardia App. Je komt altijd thuis in een comfortabel huis. En de verwarming gaat weer automatisch uit bij vertrek! Stel eenvoudig een weekschema in zodat badkamer, werkkamer, slaapkamer, enz. precies op de juiste tijdstippen verwarmd zijn.

46% besparen op energie

Met de Slimme Radiatorknop bespaar je 46% op energie vergeleken met een gewone radiatorknop. En 23% vergeleken met een thermostaatknop. Dat blijkt uit internationaal onderzoek.

Verlichting die weet wat jij wilt

Verlicht je huis wanneer jij dat wilt. Met de Egardia Slimme Stekkers gaat de verlichting automatisch aan of uit bij vertrek en thuiskomst of op basis van een online in te stellen weekschema. En gaat natuurlijk ook vanzelf aan bij alarm. Zo gaan veiligheid en comfort samen.

Alles online besturen. Overal en altijd.

Via internet of met de Egardia app voor Android of iPhone bedien je eenvoudig je alarm, verwarming en verlichting. Waar je ook bent. 24 uur per dag.

Login op het demo-account

Ontdek het gemak van onze slimme accessoires

Alle slimme SmartHome accessoires zijn eenvoudig aan te sluiten op het Egardia Alarmsysteem.

Installeren is eenvoudig

Je bent in drie stappen geïnstalleerd en binnen 30 minuten online.

1
Zet de accessoires op de juiste plek in huis
2
Verbind het systeem met internet en activeer je account
3
Het systeem herkent vanzelf alle accessoires
Jouw huis is slim beveiligd!