Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

De voorwaarden voor 1 maand beveiligingsdienst gratis op proef

Dit aanbod (“1 maand beveiligingsdienst gratis op proef”), dat je wordt gedaan door Egardia, verleent je het recht op toegang tot de Egardia Beveiligingsdienst voor een periode van 1 maand vanaf het moment dat je de proefperiode activeert door het verzenden van je betalingsgegevens (de “gratis proefperiode”).

Je beschikt over een Egardia alarmsysteem met huiscentrale type GATE-02 dat (voor het eerst) is geregistreerd na 30 september 2016.

Je kunt slechts eenmaal gebruik maken van dit aanbod voor de gratis proefperiode.

Als je besluit dat je geen betalende gebruiker wordt van de Egardia Beveiligingsdienst aan het eind van de gratis proefperiode, moet je de Egardia Beveiligingsdienst beëindigen aan het einde van de gratis proefperiode.

Je kunt op ieder moment de Beveiligingsdienst omzetten naar de beperktere Basisdienst. Omzetting naar de Basisdienst in combinatie met de optionele Egardia Cameradienst is niet mogelijk.

Om de Beveiligingsdienst om te zetten naar de beperktere Basisdienst stuur je een e-mail naar klantenservice.be@egardia.com met het verzoek om de Beveiligingsdienst om te zetten naar de Basisdienst. Vermeld in deze e-mail de volgende informatie:

  • Naam;
  • Adres;
  • Postcode en Woonplaats;
  • Geregistreerd e-mailadres;
  • Klantnummer (te vinden in het account, onder het kopje “Alarmsysteem” bij locatie huiscentrale);
  • MAC adres huiscentrale (te vinden op de huiscentrale);
  • Datum omzetting.

Na ontvangst van je verzoek tot omzetting ontvang je vervolgens per e-mail de bevestiging met de ingangsdatum van de omzetting.

Egardia behoudt zich het recht voor, naar eigen inzicht, dit aanbod voor de gratis proefversie en/of de voorwaarden en bepalingen van Egardia 1 maand gratis op proef op elk moment en zonder aansprakelijkheid in te trekken of te wijzigen.