• 03 808 03 63
Je winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Het 'Egardia Familie-programma'

Een slim huis start met een slim alarm. Met dit slimme alarm kunt u ook apparaten van 'anderen' slimmer maken. Hiervoor heeft Egardia een programma ontwikkeld. Dit programma heet het 'Egardia Familie-programma' en zorgt ervoor dat uw Egardia-apparaten veilig en moeiteloos samenwerken met apparaten van derden die u dagelijks gebruikt. Binnen en buiten.

Philips HUE

De Philips Lamp schakelt automatisch in of uit afhankelijk van de stand van uw alarmsysteem of volgens het door u zelf ingestelde flexibele weekschema. Uiteraard bedient u HUE, net als uw Egardia alarmsysteem, eenvoudig via internet en telefoon.

  • Schrikt inbrekers af
  • Verlichting gaat automatisch aan bij een alarm
  • Zelf Smart Home scenario's maken; Alarm aan, Licht uit
  • Lampen staan nooit meer onnodig aan

Nest Thermostaat

Met de Slimme Thermostaat van Nest regelt u automatisch de temperatuur in huis. Nog slimmer; maak de Nest ook afhankelijk van de instelling van uw Egardia Alarmsysteem.

  • Verwarming gaat aan of uit bij thuiskomst of vertrek
  • Zelf slimme weekschema's maken

Nest Rookmelder

Met de Nest rook- en CO-melder worden rook en een te hoge concentratie koolstofmonoxide meteen gesignaleerd. Met de Egardia beveiligingsdienst worden al uw contactpersonen direct gebeld en ge-sms't. Dat is wel zo veilig.

Netatmo

De Netatmo meet de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2 binnenshuis en gebruikt deze gegevens om in een gezonder huis te leven. Samen met Egardia kan u snel gewaarschuwd worden wanneer bijvoorbeeld de luchtvochtigheid te hoog wordt.

Help ons mee

Voor het 'Egardia Familie-programma' heeft u een van de bovengenoemde producten nodig. Momenteel zijn wij bezig met een gebruikerstest. Helpt u graag mee testen en heeft u een van bovengenoemde apparaten? Meld u dan aan met een e-mail naar marketing@egardia.com. Vermeld in deze mail hoe we u kunnen bereiken en welk slimme apparaat u thuis heeft.

Mist u een slimme toepassing die volgens u wel in deze lijst thuis hoort? Stuur dan een mail naar marketing@egardia.com en vertel ons welk apparaat u mist en hoe het kan samenwerken met het Egardia alarmsysteem.